Hoofdcontent

Informatie aanbieders

Alle sport- en cultuuraanbieder uit de gemeente Almelo kunnen zich gratis registreren om hun kennismakingsactiviteiten op de website te promoten.  

 

Registreren

1) Ga naar www.actiefalmelo.nl

Log in met uw bestaande gegevens of registreer via 'Registreren Aanbieder'. Vul dan de algemene gegevens in. Hierna komt u in uw persoonlijke beheer en kunt u direct activiteit(en) aanbieden. 

2) Voer u activiteit(en) in

Een aanbieder van activiteiten mag zelf de data en tijden bepalen, daarbij bepaalt de aanbieder ook het aantal kennismakingsactiviteiten dat ze willen toevoegen. Het maximum aantal deelnemers en doelgroepen bepaalt de aanbieder zelf. Wanneer u drie datums per activiteit ingeeft, zullen de deelnemers ook drie keer kunnen komen. Heeft u meerdere datums waaruit deelnemers kunnen kiezen? Voer deze dan in als een nieuwe activiteit.

Tip: We zien dat aanbieders die data/tijden toevoegen meer deelnemers hebben voor proeflessen. Probeer daarom altijd om de tijden/data te vermelden. Dit kan ook bij de promotietekst van een activiteit.

 

3) Leefdstijdgroepen aanmelden

U maakt de kennismakingsactiviteiten aan per doelgroep. In Almelo zijn de doelgroepen ingedeeld in; 

- Mini's (0-4 jaar)

- Sjors Sportief (0-12 jaar)

- Sjors Creatief (0-12 jaar)

- Jongeren (13 - 17 jaar)

- Volwassen en Senioren(18+)

Binnen de doelgroepen kan er nog gekozen worden voor bepaalde leefdtijden. 

 

4) Maak u activiteit(en) persoonlijk

Voeg een leuke foto toe en denk aan een activerende promotietekst over uw activiteit. 

 

5) Overig

- Het liefst worden de activiteiten gratis aangeboden, maar het is toegestaan om een kleine vergoeding per inschrijving te rekenen. Het bedrag wordt geincasseerd door Sportstimulering Nederland en zal op het einde van het schooljaar worden uitgekeerd. 

- Indien u een aanbieder bent met meerdere disciplines van sport en/of cultuur worden aangeboden, dan mogen deze natuurlijke als aparte activiteiten worden aangegeven op de website.

- Aanbieders kunnen met hun gemaakte login de inschrijvingen van de activiteiten volgen. Contactpersonen krijgen een mailtje als er een inschrijving is gedaan.