Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Amycus is een roeivereniging in Almelo (Overijssel). Op de grens tussen Almelo en Wierden aan de zogenaamde Noordtak van het Twentekanaal op een werkelijk schitterende locatie. Daar waar tot tientallen jaren geleden zwembad ‘het Wendelgoor’ de mensen nat liet worden, is onze vereniging nu neergestreken. Een locatie die oud en nieuw verbindt. Een deel van het oude karakteristieke 60-er jaren zwembadgebouw is nu het gekoesterde clubhuis van de vereniging, maar ook twee ruime botenloodsen hebben er een plek gekregen.
De roeivereniging Amycus is een enthousiaste en hechte vereniging die aantrekkelijk is voor de ambitieuze en de recreatieve roeier. De vereniging biedt een gevarieerd en aantrekkelijk programma op het sportieve vlak. Het opleidings- en coachingsprogramma ligt op professioneel niveau. Amycus is een gezellige vereniging waar veel activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud.

Introductiecursus
Overweeg je om te gaan roeien en wil je eerst proberen of roeien wat voor je is?
Ook dit voorjaar bieden we u weer de mogelijkheid om te leren roeien! Vanaf dinsdag 20 april start de introductiecursus en leert u in 1-, 2-, of 4-mans boot roeien. De cursus is bedoeld voor volwassenen die nog geen roei-ervaring hebben. Na de tien introductielessen kun je het proeflidmaatschap omzetten...

Aanstaande activiteiten:

Datum: bekijk activiteit
18 t/m 85 jaar en 86+
Datum: bekijk activiteit
18 t/m 85 jaar en 86+