Hoofdmenu

actief almelo

Noordzijde 126
7603 XZ Almelo

Hulp nodig?
Telefoon: 0546-711913

Hoofdcontent

Sport- en cultuurcoaches Almelo

In Almelo zijn er veel verschillende sport- en cultuurcoaches actief. Als je vragen hebt over sport, bewegen, kunst of cultuur dan kun je altijd contact opnemen met ze. 

 

Buursportcoaches 

De buursportcoaches in Almelo zijn allemaal ondergebracht bij het Sportbedrijf Almelo. Het doel van de buursportcoaches is om alle inwoners van Almelo in beweging te krijgen. Dit doen ze door het organiseren van verschillende activiteiten en evenementen en het bieden van verenigingsondersteuning. Daarnaast worden er veel samenwerkingen gezocht met het onderwijs, verenigingen, sociale domein en zorgpartijen. 

Op de pagina; www.sportbedrijfalmelo.nl is meer informatie te vinden over het werk van de buurtsportcoaches en zijn ook de contactgegevens van alle buurtsportcoaches en verenigingsondersteuners te vinden.  

 

Cultuurcoach

De cultuurcoach in Almelo in de 'spin in het web' van het culture veld in Almelo. Alle culturele organisaties, verenigingen, groepen, bandjes, kunstenaars etc. kunnen bij de cultuurcoach terecht voor informatie en ondersteuning. De cultuurcoach is voor het leggen van verbindingen tussen bestaande culturele instellingen, amateurverenigingen en georganiseeerde muzikanten en kunstenaars. 

Contact met de cultuurcoach kan via;m.bloemhof@concordia.nl