Hoofdcontent

Inschrijfformulier Almelo on Ice

Hieronder is het inschrijfformulier voor Almelo on Ice te vinden. Inschrijven is mogelijk van 3 okt. tot en met 27 okt.  2023.

De twee weken voorafgaand aan de Kerstvakantie is de ijsbaan van 9.00 – 14.00u weer gereserveerd voor de Almelose basisscholen. Dit geldt voor groep 5 t/m 8 en is geheel kosteloos. Ook schaatsen en evt. hulpmiddelen worden beschikbaar gesteld. Elke klas krijgt 55 minuten schaatstijd excl. het aan/uittrekken van de schaatsen.

Vervoer van en naar de ijsbaan is eigen verantwoordelijkheid. Ook dient elke klas op z’n minst 1 extra begeleider mee te nemen om alles in goede banen te leiden en te helpen bij het aan- en uittrekken van de schaatsen. 

Let op! Wij proberen in de planning zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeursdagen, maar kunnen dit niet 100% garanderen. Geef daarom ook vooral aan welke dagen niet mogelijk zijn i.v.m. afwijkende lestijden, Kerstvieringen etc

Tip: Geef -indien van toepassing- de dag(en) waarop onze vakleerkracht bij jullie aanwezig is, op als voorkeursdag. Dan is er ook altijd een leerkracht óp het ijs om te helpen

Bij teveel aanmeldingen gaan wij loten. 

Vragen? Mail even naar Rachelle via r.sleebos@sportbedrijfalmelo.nl